5 Comments

 1. anoniem

  Misschien kun je dit middels een petitie op de politieke agenda krijgen.
  Helaas weet ik uit eigen ervaring dat er geen instantie is die hier iets aan doet….. school, onderwijsinspectie en leerplichtambtenaar geven niet thuis wanneer je kind lichamelijk en geestelijk mishandeld wordt. De kinderombudsman gaf zelfs toe dat er helaas geen regelgeving op dit gebied was die de ouders beschermd tegen het onderwijssysteem.

 2. Anoniem

  Precies hierom wil ik de school aanklagen die mijn kind zodanig heeft beschadigd dat jaren van herstel nodig zijn. Het is ongelooflijk dat de vreselijkste mishandeling plaats vindt op school – pesten door kinderen, ach ja dat hoort erbij (!?) Als uw kind een cursusje sova doet is het in orde. Wij betalen dat overigens niet.sorry? – en dagelijkse verwaarlozing, belemmering in groei op cognitief en emotioneel vlak, dwang door de aanwezige volwassenen en dat je daar niets tegen mag en kan doen als ouders.
  In dit land denkt men werkelijk dat kinderen vanaf de dag dat ze naar school gaan bezit zijn geworden van de overheid. Het is hoog tijd dat de beerput open gaat. Er moeten veel kinderen gered worden. En voor alle kinderen voor wie het te laat is de mogelijkheid gecreeerd worden dat ze kunnen opgroeien en zich ontwikkelen op een veilige plek. Bij voorbeeld thuis.

 3. anoniem

  Hier nu ook maatwerktraject onderwijs thuis en universiteitsbezoek o.a. Van de zotte dat mijn zoon naar een sta sterk/training moest omdat hij gepest werd met zijn mooie rode haar. He vieze ginger. He jongens we hebben een stalker. Elke pauze alleen rondjes lopen, want hij mocht nergenst bij zitten. Op het gymnasium Felisenum te Velsen-Zuid. En ook nog (hoog)begaafd en creatief en jaren geen passend onderwijs. Tot aan een vt-melding van school toe, want moeder hield hem ziek terwijl hij dat volgens hen niet was. Nu ots. Bedankt Felisenum. Ik hoop dat jullie het nu goed gaan maken met het maatwerktraject. Wat wij nu krjigen (vrijstelling 3a en zorgplicht Felisenum, want zoon is 16) nadat mijn zoon voor 4 vakken VWO staatsexamen heeft gedaan en 3 ruim geslaagd (op mijn initiatief, want zij deden niets, 3 jaar VWO in 0,75 jaar). Elke dag denk ik even aan jullie met je dwang, spottende toon in MDO’s, en ontkenning van het nut van passend onderwijs voor mijn zoon. En nu krijg ik mails met hoe ontzettend goed van mijn zoon en mij wat hij gepresteerd heeft. Huigelaars. Judassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.